Activiteiten in de nabijheid van de B&B

De Pont 

De Pont is een onafhankelijk museum voor hedendaagse kunst, gevestigd in een voormalige wolspinnerij. Benthem Crouwel Architecten transformeerde het industriegebouw met het karakteristieke zaagtanddak in een uitzonderlijke expositieruimte met veel daglicht. De afwisseling van kunstwerken in de grote, open ruimte en de intieme ‘wolhokken’ biedt bezoekers een unieke ervaring.
TextielMuseum

Het TextielMuseum is gevestigd in de stad Tilburg in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het Textiel Museum werd in 1958 geopend in een voormalige fabrikantenvilla en is sinds 1985 gehuisvest in de voormalige textielfabriek van de firma C. Mommers & Co., ooit een van de grootste werkgevers in Tilburg. In mei 2008 heropende het museum na een grondige verbouwing. In 2017 werd de Museumprijs aan dit museum toegekend.
Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is een dierenpark dat ligt tussen Tilburg en Hilvarenbeek in de gemeente Hilvarenbeek in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Er worden ca. 100 diersoorten gehouden, variërend van kleine zoogdieren tot grote vogels.
BIERBROUWERIJ DE ROOS ANNO 1877

Wij zijn de enige authentieke dorpsbrouwerij van Nederland.

Kom bij ons langs en waan je in een brouwerij in de 19e eeuw. In ons prachtige proeflokaal schenken we onze eigen bieren zoals de Bikse Tripel of de Rooie Fik. En als u niet genoeg kunt krijgen van de bieren van De Roos, neem er dan nog een paar mee uit onze museumwinkel.
De Efteling

De Efteling is een attractiepark en recreatiecomplex in Kaatsheuvel, een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Naast het attractiepark omvat de hele Wereld van de Efteling een theater (Efteling Theater), 
La Trappe fietsroutes Brabant

De La Trappe fietsroutes starten uiteraard bij de brouwerij en voeren je langs de mooiste stukjes van de pittoreske Brabantse regio De Kempen. Kies een van de zes routes door de karakteristieke dorpjes en ongerepte landschappen. De routes varieren dit jaar in lengte van 35 km tot 67 km.

De routes zijn geschikt voor de moderne fietser: elektrische fietsen kunnen worden opgeladen. De La Trappe fietsroute is verkrijgbaar bij het proeflokaal, de kloosterwinkel en bij verschillende VVV’s in de omgeving en bij de deelnemende horeca locaties. Of gebruik de app van route.nl.

 
E-mailen
Bellen