Over ons

Ik wil ons graag even voorstellen. Ik ben Astrid en heb samen met mijn man Jan een B&B geopend in onze woning van de voormalige veldwachter in Weelde.


Wij zijn hier gaan wonen omdat het huis prachtig gelegen is in de Belgische Kempen tussen Tilburg en Turnhout. De nabije omgeving biedt talrijke fiets- en wandelroutes om te genieten van de schitterende natuur. 


We houden beide erg van tuinieren, wat we naar hartenlust kunnen doen in onze ruime tuin.

U kan daar natuurlijk ook genieten van de laatste zonnestralen of in de ochtend uw ontbijt nuttigen terwijl de vogels er al vrolijk op los kwetteren.


Naast de B&B en de tuin houd ik mij ook graag bezig met diverse kunstvormen in mijn atelier. Ik heb een Postacademisch Master-Glass opleiding cum laude afgerond, waarna ik jaren met veel plezier mijn eigen Glasatelier heb gerund in Schiedam. 

Nu we in België wonen heb ik een atelier aan huis, waar ik me naast glaskunst ook bezighoud met beeldhouwen hiervoor gebruik ik diverse steensoorten. Verder verzorg ik diverse korte workshops.


Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen, waarbij u na een prachtige fietstocht of wandeling volledig tot rust kan komen in onze B&B. Na een goede nachtrust kan u heerlijk genieten van een ontbijt dat is samengesteld met lokale streekproducten.


We hebben de Bed & Breakfast met veel zorg en liefde ingericht met gebruik van mooie duurzame materialen. Het luxe appartement en de schitterende omgeving lenen zich uitstekend voor een meerdaags verblijf.


Mogen wij u snel welkom heten?


Met gastvrije groet uit Weelde


Astrid & Jan

 
E-mailen
Bellen